Om Oss

 OM OSS


I början av 1900-talet såddes det första fröet till vad som idag är Tärnsjö Grus AB men då vid namn AB Cementrör. 1986 tog

Kjell och Eva Ågren över verksamheten, förändrade inriktningen och byggde upp Tärnsjö Grus AB till det stabila företag det är idag.   Tärnsjö ligger i Heby Kommun och ligger mindre än en timmes bilväg från både Uppsala, Gävle, Tierp, Enköping och Sala.


I oktober 2016 förvärvades Tärnsjö Grus av Mosaiken Hedesunda AB. Verksamheten har dock inte förändrats på något sätt utan välkomnar fortfarande både företag och privatpersoner att hämta grus och sand. Med lång erfarenhet av att krossa grus samt gedigen kunskap erbjuder Tärnsjö Grus högkvalitativt grus och sand. Som kund behöver man aldrig känna sig osäker på vilken grusstorlek som levereras.


Vi erbjuder snabba leveranser men också möjligheten för kunden att hämta materialet själv. Vi levererar både med egen lastbil och samarbetar även med lokala åkerier för att kunna erbjuda så snabba leveranser som möjligt. För lokala leveranser ordnar vi vanligtvis leverans samma dag som beställning. Vi är lyhörda och flexibla och anpassar oss efter kundens behov. Genom lång erfarenhet och hög servicenivå säkerställer vi trygga leveranser och högkvalitativt material till rätt pris.


Våra täkter

Buckarby Bergtäkt

Ring för överenskomelse Tel. 0292- 500 06

Hedesunda Naturtäkt

Ring för överenskomelse

Skärsjö Naturtäkt

Mån-Tors kl 06:00-06:20